Prisbelönt – Grande

Prisbelönt – Grande

Svart presentlåda med prisbelönta delikatesser för den som endast nöjer sig med de bästa godsakerna. 

Schweizisk mjölkchoklad, mörk choklad fylld med en krämig nougat och salt från Italien och en ljuvlig Raw choklad från Italien. Isländsk spännande mjölkchoklad med lakrits, vietnamesisk mörk choklad, ekologisk vit choklad från England. Knapriga smörkakor och ekologiskt te från England.

450,00 kr
Prisbelönt – Medio

Prisbelönt – Medio

Svart presentlåda med prisbelönta delikatesser för den som endast nöjer sig med de bästa godsakerna. Schweizisk mjölkchoklad, mörk choklad fylld med en krämig nougat och salt från Italien och en  ljuvlig Raw choklad från Italien. Isländsk spännande mjölkchoklad med lakrits, vietnamesisk mörk choklad, ekologisk vit choklad från England

350,00 kr
Prisbelönt – Mini

Prisbelönt – Mini

En trevlig presentförpackning med prisbelönta delikatesser för den som endast nöjer sig med de bästa godsakerna. 

Schweizisk mjölkchoklad, mörk choklad fylld med en krämig nougat och salt från Italienoch en ljuvlig Raw choklad från Italien.

200,00 kr
Choco - Grande

Choco - Grande

Svart presentlåda med bred blandning av chokladprodukter som passar alla som tycker om det goda livet, och framförallt choklad. 

Alla godsaker man kan tänkas vilja ha. Krämiga praliner, prisbelönt mörk choklad från Vietnam, franska ljuvliga tryfflar, fugde, chokladkola, ljuvlig italiensk nougat, torrone, schweizisk mjölkchoklad, italienska chokladmandlar och ytterligare lite olika praliner.

450,00 kr
Choco - Medio

Choco - Medio

Svart presentlåda med bred blandning av chokladrprodukter som passar alla som tycker om det goda livet, och framförallt choklad. 

Franska ljuvliga tryfflar, fugde, chokladkola, ekologisk engelsk choklad, prisbelönt mörk choklad från Vietnam, ljuvlig italiensk nougat och lite olika praliner.

350,00 kr
Choco – Mini

Choco – Mini

Presentförpackning med bred blandning av chokladrprodukter som passar alla som tycker om det goda livet, och framförallt choklad. 

Franska ljuvliga tryfflar, fugde, ekologisk engelsk mjölkchoklad, prisbelönt mörk choklad från Vietnam och ett par krämiga praliner.

200,00 kr
Pralinpaket-grande

Pralinpaket-grande

En snygg och välfylld presentlåda med praliner. Njut av franska tryfflar, italienska nöttryfflar, torrone, praliner, mandlar med chokladöverdrag, engelsk kola m m. 

450,00 kr
Pralinpaket-medio

Pralinpaket-medio

En snygg och stilren presentförpackning med de ljuvligaste praliner. Len fransk chokladtryffel, italienska nöttryfflar, praliner, mandlar med chokladöverdrag m m.

350,00 kr
Lakrits - Grande

Lakrits - Grande

Svart presentlåda med bred blandning av lakritsprodukter som passar alla som tycker om det goda livet, och framförallt lakrits. Den innehåller:

 • Askar med 100% lakrits och citrussmak 10 gram
 • Askar med 100% lakrits och mintsmak 10 gram
 • Burk med äpplesylt och lakrits-fantastisk till såväl ostbricka, crepes, glass och till en köttbit.
 • Påse med lakritspulver. 50 gram
 • Påse med lakritsstenar med överdrag av fläderextrakt och socker - 50 gram
 • Ren lakrits 100% i fin naturpappask - 100 gram
 • Plåtask med rawlakrits (100% lakrits) - 60 gram
 • Sötlakritsstång 3 st - 9 gram
 • Stång med 100% lakrits 2 st - 9 gram
 • Lakritsrot - 2 st - 9 gram

500,00 kr
Lakrits - Medio

Lakrits - Medio

Svart presentlåda med bred blandning av lakritsprodukter som passar alla som tycker om det goda livet, och framförallt lakrits. Asken innehåller:

 • Fin ask med raw-lakrits 40 gram
 • Påse med lakritsstenar täckta av fläderextrakt och socker
 • Påse med lakritspulver för ex. matlagning, bakning etc.
 • Ask med 100% lakrits och anissmak i 10 grams ask
 • Ask med sockertäckt lakrits i 10 grams ask
 • Lakritsstång 100% lakrits - 2 st
 • Sötlakritsstång 3 st
 • Lakritsrot 2 st

300,00 kr
Deli – Grande

Deli – Grande

Svart presentlåda med bred blandning av delikatesser som passar alla som tycker om det goda livet. 

Stora delikatesspaketet. Chokladtryfflar, ekologiskt knäcke och pomeranscurd från Västergötland, några praliner från Italien. Ekologiskt te och shortbread-kakor från England samt mörk italiensk choklad.

450,00 kr
Deli – Medio

Deli – Medio

Svart presentlåda med bred blandning av delikatesser som passar alla som tycker om det goda livet. 

Ljuvliga franska chokladtryfflar, engelsk fudge, ekologiskt knäckebröd och pomerenscurd från Västergötland, vietnamesisk prisbelönt choklad och några praliner från Italien.

350,00 kr
Karma Cola – affisch A4

Karma Cola – affisch A4

En affisch som ger hommage till kolanötsbönderna som ger möjlighet till drycken att smaka extra gott och till Fairtrade som jobbar för en bättre värld för fler människor. (Karma Colaaffisch A4)

50,00 kr
Karma Cola – affisch 50*70 cm

Karma Cola – affisch 50*70 cm

En affisch som ger hommage till kolanötsbönderna som ger möjlighet till drycken att smaka extra gott och till Fairtrade som jobbar för en bättre värld för fler människor. (Karma Colaaffisch 50*70)

100,00 kr
Gingerella – affisch A4

Gingerella – affisch A4

Gingerella är en framåtblickande reinkarnation av Moder Jord-gestalten, en kombination av urkraften i vår favoritrot, en Askungesaga om att ta sig från fattigdom till framgång och det självsäkra hjältemodet hos sci-fi-ikonen Barbarella. (Affisch A4 – Karma Cola)

50,00 kr
Gingerella – affisch 50*70 cm

Gingerella – affisch 50*70 cm

Gingerella är en framåtblickande reinkarnation av Moder Jord-gestalten, en kombination av urkraften i vår favoritrot, en Askungesaga om att ta sig från fattigdom till framgång och det självsäkra hjältemodet hos sci-fi-ikonen Barbarella. (Affisch 50*70 – Karma Cola)

100,00 kr
Lemony Lemonade – affisch A4

Lemony Lemonade – affisch A4

Lemony Lemonade vilar och visslar ut under solen. (Affisch A4 – Karma Cola)

50,00 kr
Lemony Lemonade – affisch 50*70 cm

Lemony Lemonade – affisch 50*70 cm

Lemony Lemonade vilar och visslar ut under solen. (Affisch 50*70 – Karma Cola)

100,00 kr
Chokladkopp med snäckor från Rococo

Chokladkopp med snäckor från Rococo

En fin kopp med Rococos fina ornamentala stil som gör din chokladstund till en ren njutning. På bilden ser du motivet med snäckor, som Rococo betyder på italienska. Det finns även andra motiv att välja mellan. (Rococo – kopp) 

190,00 kr
Chokladkopp med djurmönster från Rococo

Chokladkopp med djurmönster från Rococo

En fin kopp med Rococos fina ornamentala stil som gör din chokladstund till en ren njutning. På bilden ser du motivet med djur. Det finns även andra motiv att välja mellan. (Rococo – kopp) 

190,00 kr
Karma Cola – tygpåse

Karma Cola – tygpåse

Drink No Evil! En hyllning till kolanötsbönderna, bra råvaror och hållbara samarbeten. Fin tygpåse med Karma Colamotiv. (Karma Cola – Tygpåse)

60,00 kr
Gingerella – tygpåse

Gingerella – tygpåse

Vår egen superhjältinna Gingerella är en framåtblickande reinkarnation av Moder Jord, en kombination av urkraften i vår favoritrot, och en Askungesaga om resan från fattigdom till framgång och spetsad av det självsäkra hjältemodet hos sci-fi-ikonen Barbarella. Fin tygpåse med Gingerellamotiv. (Karma Cola – Tygpåse)

60,00 kr
Karma Cola t-shirt

Karma Cola t-shirt

Drink No Evil! En hyllning till kolanötsbönderna, bra råvaror och hållbara samarbeten. Karma Cola t-shirt. Skriv i meddelandefältet vilken storlek du önskar S-XL. (Karma Cola – T-shirt)

149,00 kr
Gingerella t-shirt

Gingerella t-shirt

Vår egen superhjältinna Gingerella är en framåtblickande reinkarnation av Moder Jord, en kombination av urkraften i vår favoritrot, och en Askungesaga om resan från fattigdom till framgång och spetsad av det självsäkra hjältemodet hos sci-fi-ikonen Barbarella. Gingerella t-shirt. Skriv i meddelandefältet vilken storlek du önskar S-XL. (Karma Cola – T-shirt)

149,00 kr
Lemony t-shirt

Lemony t-shirt

Lemony t-shirt. Förtydliga vilken storlek du önskar S-XL. (Karma Cola – T-shirt)

149,00 kr
Kubansk mörk chokladcigarr

Kubansk mörk chokladcigarr

En cigarr av mörk choklad, gjord på Single Origin-kakaobönor från Kuba (såklart), smaksatt med mycket rökigt Anglesey-havssalt och Lapsang Souchong-te med kexsmul för extra krispig känsla. Varje cigarr är handrullad i kakaopulver och doppad i kexsmul-"aska" utav prisbelönta chocolatierer i Rococos kök i London. (Rococo - 30g)

 

159,00 kr