Hasselnötscreme 100g Guido Castagna

Hasselnötscreme 100g Guido Castagna

Är du likt oss ett stort fan av Guido Castagnas nougat då får du absolut inte missa denna nougat creme. Nougatcremen kammade hem guldmedaljen vid International Chocolate Awards redan 2013 och har blivit en klassiker i sin kategori. Den består av 68% hasselnötter från Piemonte, är glutenfri och är lika god som tillbehör på glassen som på söndagscroissanten eller varför inte som kröningen av verket på den nybakade kakan.

109,00 kr
Tillfälligt slut
Ekologisk couvertyr från kallari – liten

Ekologisk couvertyr från kallari – liten

Ekologisk chokladcouvertyr från chokladkooperativet Kallari. Chokladen innehåller 70 % kakaohalt och görs på kakaosorten Nacional som ger en mjuk, och blommig, lätt fruktig smak. Använd couvertyren för att göra praliner, baka, gör drickchoklad eller vad du är sugen på. (Kallari – 250 gram)

110,00 kr
Ekologisk couvertyr från kallari – stor

Ekologisk couvertyr från kallari – stor

Ekologisk chokladcouvertyr från chokladkooperativet Kallari. Chokladen innehåller 70 % kakaohalt och görs på kakaosorten Nacional som ger en mjuk, och blommig, lätt fruktig smak. Använd couvertyren för att göra praliner, baka, gör drickchoklad eller vad du är sugen på. (Kallari – 2000g)

750,00 kr
Kakaopulver för chokladdryck, bakning m m

Kakaopulver för chokladdryck, bakning m m

Chokladpulver för bland annat chokladdryck, bakning, matlagning från italienska Gardini. Denna fick bronsmedalj på AoCA i London i kategorin bästa drickchokladen! (Gardini) 250 gram. Kakaon är färdigblandad med rårörsocker.

99,00 kr
Kakaobönor–Forastero

Kakaobönor–Forastero

Forasterobönor Nacional har oftast en kraftfull smak och arom. Kakaobönor kan du smaka om du tar bort det yttre skalet. Använd bönorna som smak och konsistensförhöjare i ett bakverk eller för att testa att göra egen choklad? (Guido Castgna–Forastero–200 gram)

119,00 kr
Kakaopulver från Guido Castagna

Kakaopulver från Guido Castagna

Detta är en kakao av hög kvalitet från italienska Guido Castagna. 200 gram per påse. Det är extremt stor skillnad att ex baka på denna kakao! Det går utmärkt att göra en kopp varm choklad, du sötar själv.

Guido Castagna tillverkar sina produkter enligt slow foods principer. Detta innebär att det är en ren, god och rättvis produkt och alla ska få skäliga löner. (Guido Castagna, 200 g)

95,00 kr
Master the art of chocolate – Chantal Coady

Master the art of chocolate – Chantal Coady

Chokladboken: Mastering the art of chocolate, är skriven av grundaren av chokladfantasten och Rococos grundare, Chantal Coady. Den innehåller chokladtips, information och 80 recept på olika chokladskapelser, och är ca 218 sidor lång. (Rococo)

589,00 kr
Ekologiskt lakritspulver

Ekologiskt lakritspulver

100 % rent lakritspulver från lakritsriket Kalabrien, Italien av märket 1886. Passar väl att baka, använda i en mustig gryta eller varför inte blanda en läcker drink med en touch av lakrits! 80 gram.

60,00 kr
Ekologiskt lakritspulver 1 kg

Ekologiskt lakritspulver 1 kg

100 % rent lakritspulver från lakritsriket Kalabrien, Italien av märket 1886. Passar utmärkt att baka med, använda i en mustig gryta eller varför inte blanda en läcker drink med en touch av lakrits! 1000 gram.

440,00 kr
Ekologiskt lakritsgranulat 1kg

Ekologiskt lakritsgranulat 1kg

100 % rent lakritsgranulat från lakritsriket Kalabrien, Italien av märket 1886. Passar utmärkt att baka med, använda i en mustig gryta eller varför inte blanda en läcker drink med en touch av lakrits! 1000 gram.

440,00 kr
Jordgubb- basilikamarmelad, närproducerat

Jordgubb- basilikamarmelad, närproducerat

Jordgubb och basilika har blivit en klassisk kombination och Resville med sina känsliga smaklökar har tagit kombinationen till ytterligare en nivå. Avnjutes till ostbricka, scones eller som exklusivt mellanlägg i princesstårtan. (Resville 225g)

79,00 kr
Päron- och vaniljmarmelad, närproducerat

Päron- och vaniljmarmelad, närproducerat

Päron och vanilj som kombination må inte låta som en en nyhet men då har du inte smakat på Resvilles version. Små päronbitar och den perfekta balansen av färsk vanilj kommer att få dig på andra tankar. Utmärkt till ostbrickan, tepartyt eller som det lilla extra på det rostade brödet. (Resville 225g)

79,00 kr
Bergamottcurd, närproducerat

Bergamottcurd, närproducerat

Krämig bergamottcurd som kan användas istället för marmelad eller sylt. Utmärkt för Afternoon Tea. Bergamott är en citrus som mest är känd som en viktig ingrediens i det svarta teet Earl grey (bergamottolja). (Resville – 200 g)

79,00 kr
Hallon och grappamarmelad, närproducerat

Hallon och grappamarmelad, närproducerat

En syrlig bärig marmelad med fyllig smak av hallon och grappa. God på det rostade brödet eller varför inte som mellanlägg i tårtan. Resville jobbar såväl regionalt som med säsong vilket leder till att lagret är begränsat och att artiklarna byts ut allteftersom säsong(Resville – 125 g)

79,00 kr
Blodapelsinmarmelad närproducerat

Blodapelsinmarmelad närproducerat

En smakrik marmelad med blodapelsiner. Ett måste för citrusälskaren och utmärkt till söndagscroissanten. Resville jobbar såväl regionalt som säsonalt vilket leder till att lagret är begränsat och att artiklarna byts ut allteftersom säsong. (Resville – 225 g)

80,00 kr
Ramslökssalt, närproducerat

Ramslökssalt, närproducerat

Salt från Medelhavet blandat med Ramslök från Resvilles granne ger en härlig blandning av medelhav och västskötska ängar. Under de senare åren har ramslök, även kallat skogens gröna guld, blivit något av en favorit hos många kockar och hittar långsamt sin väg in i våra kök. Ramslök smakar som en blandning av gräs- och vitlök och huvudsäsongen för att att plocka den är i maj innan den börjar blomma. Passa på och njut av nordens egna vitök, säsongen är underbar men kort. (Resville 90g)

50,00 kr