Sprit är kul!

Jag heter Jerry Lindahl och driver sedan sekelskiftet företaget "Herr J.Lindahls Avecprovning". Jag är konnässör, föreläsare, författare, estradör och provningsledare. Min huvudsakliga sysselsättning är att regelbundet hålla föreläsningar, utbildningar och provningar av olika drycker. I bland för närmare hundra personer åt gången.

Detta gör vi på ett avspänt, informativt och underhållande sätt, det är min fasta övertygelse att ju mer vi vet, desto mer njuter vi, och mindre dricker vi. Om vi dessutom skrattar och har roligt så minns vi även betydligt bättre. Det jag vill förmedla är konsten att umgås och njuta av alkohol, och inte att missbruka den.

Jag anser att det ska vara sakligt, informativt och seriöst, men med glimten i ögat. På mina provningar är det ingen risk att man har tråkigt. Tanken är att ni ska kunna bära med er kunskapen ni får av mig så att ni kan göra ett bättre val nästa gång och njuta mer och göra nya upptäckter på egen hand i dryckernas spännande värld.

På mina provningar pratar jag inte nödvändigtvis facktermer. Ämnet presenteras på ett jordnära och underhållande vis så att det blir begripligt och lärorikt för alla. Finns intressset och nyfikenheten så kan jag successitvt höja kunskapsnivån och på så sätt få med att alla i gruppen så att upplevelsen blir så mycket större. Välkomna.

IMG_3263