Choklad- och lakritsprovningar med goda drycker i trevlig miljö

 Choklad _Beriksson _kakao _chokladdistribution _delikatesser _gourmet _distribution _web

Provningar på Bak & Chokladfestivalen i Stockholm

Under Chokladfestivalen i Stockholm kommer vi hålla en provning varje dag under temat Single Origin. Du kommer få prova choklad från nya trendkakaolandet Indien, Guatemala, Belize, Vietnam och mer.
Läs mer om provningarna för
Torsdagen här.
Fredagen här.
Lördagen här.
Söndagen här.
 
 

Om våra provningar

Beriksson erbjuder specialanpassade provningar för dig och ditt sällskap men vi har även inbokade provningar runtom i Sverige som du kan anmäla dig till. Under de gemytliga provningarna får ni smaka ett brett och spännande utbud av choklad eller lakrits från vårt sortiment. Exempel på choklad som serveras på provningarna är de prisbelönade Marou faiseurs de chocolat,  Beschle chocolatier, Gardini, Omnom och Rococo. Dessutom erbjuder vi choklad från Litauens Naive, Amazonas i form av Kallar, världens bästa gianduja-nötchoklad från mästaren Guido Castagna. 

Provning _whisky _liten

Under lakritsprovningarna får ni prova ekologisk lakrits från Kalabrien som rankas som den bästa i världen på grund av den välbalanserade smaken. Ni får då smaka lakrits från 1886, Tradizione di famiglia, Tufty och Glycyrhiza Glabra. Ni har även möjlighet att avsmaka dem till goda drycker av olika typer. Vi erbjuder provningar med såväl whisky, öl och rom som vi får hjälp av dryckeskonnesören Jerry Lindahl eller Cognac och Calvadosexperten Fredrik Sahlsten. Vi har även samarbeten med Mats Sköld från Chokladakademin och Lotta som är duktig på lakrits.

Chokladprovning _beriksson _choklad _kakao _distribution _web

 

Under provningarna kan ni exempelvis få njutningstips, information och kuriosa kring hur dessa produkter odlas, skördas, hur ursprung och floran i området påverkar produkterna och hur dessa läckerheter påverkar din hälsa. Förutom detta får du ju även träffa andra trevliga människor som också älskar det goda livet.

Våra provningar brukar vi hålla i stora sociala sammanhang på atmosfärstarka platser såsom Thorskogs slott, Mornington hotel, Albert Hotell, Elite Plaza Hotel.

Vi erbjuder provningar på flera platser runt om i Sverige genom våra samarbeten med duktiga provare. Vi har samarbeten med:

Jerry Lindahl, Stockholm som är dryckesskribent och håller provningar runtom i Sverige.

Mats Sköld, Stockholm arbetar för chokladakademin. Klicka här för att läsa mer om Mats.

Fredrik Sahlsten, Göteborg med omnejd, tycker om att prova de flesta drycker till choklad men har en fäbless för Calvados och Cognac. Klicka här för att läsa mer om Fredrik.   

 

Kontakta oss för mer information eller förslag på provning.

info(at)beriksson.se

+46520-82007

Provningstallrik _liten 

 

Chokladprovning _choklad _Beantobar _premium _Beriksson 3_web