Nu skakar vi om ketchupens värld

Foraging Fox _Grundare _rodbetsketchup _Beriksson _web   

   
Frankie och Desiree slutade på deras karriärsjobb i finansbranschen och bytte portföljer mot stekpannor. Nu vill de revolutionera ketchupens värld och frågar sig nu varför ketchup måste vara gjord på tomater? 
  
Namnet Foraging Fox är inspirerat av och döpt efter Frankies far, Roland Fox, en växt- och svampexpert. Foraging Fox är en hyllning till hans stora kärlek för naturen och mat, som Frankie har vuxit upp med. Foraging Fox föddes ur grundarnas mantra då de lärde sina barn att man inte ska slänga ätbar mat. Man måste helt enkelt bara vara lite mer kreativ med den, och hitta nya sätt att använda råvarorna. Receptet till rödbetsketchupen har testats och förbättrats under tre år av Frankies barn, kockar och andra matkritiker.  
Foraging Fox _rokt _Rodbetsketchup _ketchup _flaska _Beriksson _webForaging Fox _rokt _Rodbetsketchup _ketchup _flaska _Beriksson _webForaging Fox _rokt _Rodbetsketchup _ketchup _flaska _Beriksson _web

Nyhet – Rökt rödbetsketchup

Sommarnyheten rökig rödbetsketchup är en naturlig, syrlig och rökig sås av rödbetor, äpple och en magisk mix av kryddor. Det är en perfekt kompis vid grillen eller för att under vinterhalvåret återskapa känslan av sommarens grillfester.
Ingredienser: Äpple, ekrökt rödbeta (24 %), rödbeta (15 %), vinäger av röd druva, rårörsocker, havssalt, olivolja, (hemlig mix av) kryddor.

Glutenfri, fri från tillsatser och allergener.
 
Prisebelönad
Den rökta rödbetsketchupen har nyss lanserats men faktum är att den är redan nominerad till Quality Food Awards, en prestigefylld mattävling. Tävlingen avgörs i november.

 

   
  

Fler priser till Foraging Fox goda rödbetsketchup

Foraging Fox smakrika starka rödbetssås har nu åter vunnit pris i tävlingen "FoodBev World Innovation Awards". Under våren har de även vunnit pris i tävlingen "Free from Awards".
  
 
    

Återförsäljare

Klicka här för att hitta närmaste återförsäljare av rödbetsketchup.

Original -BK-HOT-BK_web

Den vackert lysande rödbetsröda ketchupen är 100 % naturlig och innehåller inga konstigheter konstaterar Frankie och Desiree. Kombinationen av rödbetans naturliga sötma och äpplets friska syrlighet, tillsammans med den hemliga kryddblandningen, ger en fyllig, fruktig och mjukt jordig smak. Med en och en halv rödbeta i varje flaska, kan alla njuta av en mer hälsosam sås till maten som inte innehåller så mycket socker. Rödbetor är en god källa av magnesium, järn, antioxidanter, vitamin A, B6 och C och kalium. Studier har visat att den lilla grönsaken kan motverka demens, sänka blodtrycket, öka fertilitet och förbättra atleters prestation. Den ödmjuka roten är verkligen superfood. 

 

Foraging Fox _Flaska _gronsaker _deli _delikatesser _distribution _Beriksson _web

 

    

”Vi ville laga något som är ännu lite bättre"

-Frankie och Desiree 
   
  
Foraging Fox _rodbetsketchup _skal _rodlila _deli _distribution _Beriksson 2_web
  
   

Vad passar rödbetsketchup till?

Rödbetsketchupen är en innovativ, näringsrik sås som smakar gott till i stort sett alla rätter. Testa den till burgaren, den klassiska pyttipannan, salladen med getost eller varför inte som dipp till råkosten. Alla har sin egen favoritkombination med rödbetsketchupen. 

  

FFox _Nov 15-045_web

 

 

FFox _Nov 15-071_web

 

  

“So delicious with the pulled pork burger. This combination is an absolute winner!"

 

 

Foraging Fox _burgare _rodbetsketchup _Beriksson _web

 

Under 2015 lanserades rödbetsketchupen i England. Den fick flertalet priser och nomineringar, exempelvis ”Bästa innovation” på The Veggie Awards. Under 2016 släpps den kryddiga rödbetsketchupen och det har redan även utlovats en tredje variant under året som kommer. Vad den smakar, får vi veta inom kort.
 
Under 2015 vann rödbetsketchupen flera priser:
*Bästa innovation, The veggie awards 2015
*Great New Idea, The Farm Shop  & Deli Show 2015
   

 

Foraging Fox _Potato -wedges _Beriksson _web

 

Foraging Fox _rodbetsketchup _lada _Beriksson _web  
  
Rödbetsketchupen är en ny och innovativ produkt och är även den perfekta överraskningspresenten till matentusiasten som trodde att den hade smakat på allt.

Foraging Fox _ORIGINAL_Rodbetsketchup _flaska _Beriksson _webForaging Fox _ORIGINAL_Rodbetsketchup _flaska _Beriksson _webForaging Fox _ORIGINAL_Rodbetsketchup _flaska _Beriksson _web

Rödbetsketchup – Original – En naturlig och friskt syrlig sås av rödbetor, äpple och en magisk mix av kryddor

Ingredienser: äpple, rödbeta (37 %), vinäger av röd druva, rårörsocker, olivolja, havssalt, (hemlig mix av) kryddor.
 
Använd till: Burgaren eller pastarätten.
 
Glutenfri, fri från tillsatser och allergener.
 
Öppnad flaska bör förvaras i kyl, och kan då lämpligtvis ätas inom 4 veckor. Skakas innan servering.

 

FFox _Nov 15-100-Original _web

 

 Foraging Fox _Het _Rodbetsketchup _flaska _Beriksson _webForaging Fox _Het _Rodbetsketchup _flaska _Beriksson _webForaging Fox _Het _Rodbetsketchup _flaska _Beriksson _web

Rödbetsketchup – Hot – En naturlig syrlig och kryddig sås av rödbetor, äpple, chili, rädisa och en magisk mix av kryddor.

Rödbetsåsen "hot" innehåller förutom rödbeta, äpple och kryddmix även en blandning av chili och rädisor som ger en fyllig smak. 

Använd till: Den är perfekt för att ge lite oumph till din maträtt, som laxsalladen eller den mixade grilltallriken. Men den passar också bra till en Bloody Mary.

Ingredienser: äpple, rödbeta (37 %), vinäger av röd druva, rårörsocker, olivolja, havssalt, rapsolja, (hemlig mix av) kryddor, rädisa.

Glutenfri, fri från tillsatser och allergener.

Öppnad flaska bör förvaras i kyl, och kan då lämpligtvis ätas inom 4 veckor. Skakas innan servering.

 

 

FFox _Nov 15-100-Hot _web

 

Bilder

Ladda ner bilder från Foraging Fox här.

 

Media

Livets Goda har skrivit om den rökta rödbetsketchupen, klicka här för att läsa om det.

Ecoista har testat rödbetsketchup till kycklingburgaren med getost, läs om det här.

Ekonominyheter skriver om Foraging Fox här